logo 925x142

Bezoek Laptopcomfort.nl

LaptopComfort.nl is hét adres voor kwalitatief goede laptop accessoires voor thuis, werk en onderweg. Met een unieke selectie van artikelen richten wij ons op veilig, comfortabel en ergonomisch laptop gebruik in huis en onderweg met de auto voor beroep of vakantie.

 

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, handige en innovatieve accessoires. Een aantal artikelen importeren we zelf. We streven ernaar om alle artikelen eerst zelf te testen en te gebruiken. Dit is mogelijk door het aantal merken en varianten te beperken. Het is onze overtuiging dat we u dan optimaal kunnen adviseren. Op deze website besteden we veel aandacht aan een complete informatie over het artikel. Niet alleen de technische details maar ook de voordelen in het gebruik. Heeft u vragen over een artikel dan beantwoorden we die graag.

cropped-IMG_0117-Custom.jpg

Als u, als bedrijf of organisatie, één of enkele stuks wilt bestellen, is onze webshop de makkelijkste weg. Als via een webshop bestellen echter binnen uw organisatie lastig is, kunt u uiteraard ook altijd per email of telefoon bestellen. Voor zakelijke klanten met interesse voor meerdere stuks is het mogelijk om op afspraak ter plekke een productdemonstratie te geven. In uw eigen  wagenpark of in onze demo-auto kunnen we de functionaliteiten van de autolaptophouders laten zien. In uw hotel, kantoor of winkel kunnen we de laptoptafels of laptophouders demonstreren.

Een aantal producten, zoals autolaptophouders, Lounge-books, en  Laptop Laidback worden door ons zelf geïmporteerd.