TabletSolution.nl

Bezoek Tabletsolution.nl

Tabletsolution is specialist in professionele iPad en tablet oplossingen voor o.a. retail, restaurant, hotel, bank, bibliotheek of beurs. Gebruiksvriendelijke en beveiligde tablet oplossingen!

Showroom TabletSolution.nl

Blik in onze showroom

Tabletsolution richt zich op het gebruik van de iPad en tablets in de zakelijke markt. De compacte en gebruiksvriendelijke tablets wordt steeds vaker ingezet in zakelijke oplossingen. Bedrijven integreren de iPads en tablets in hun processen om merkloyaliteit te scheppen, sales te genereren en/of klantenervaringen te verrijken. In deze (semi) openbare ruimtes is naast de presentatievorm de beveiliging erg belangrijk.

Sinds de introductie van de iPad zijn we bezig om tablet oplossingen voor deze markt te bieden. Recentelijk ook voor andere tablets. Als specialist is Tabletsolution dealer en importeur van een aantal merken geworden. Met een aantal merken werken we nauw samen met de fabrikant waardoor we korte lijnen hebben en snel op uw vraag kunnen reageren.

Wij hebben van bijna elk artikel een sample welke wij zelf eerst grondig bekijken op gebruiksgemak, functionaliteit en toepassingsmogelijkheden. Producten teksten en fotografie van de fabrikanten worden waar nodig door ons zelf vertaald, aangepast of aangevuld. Daarmee willen wij ons onderscheiden van de vele copy-paste websites. Bij ons kunt u antwoord verwachten op uw product vragen, weten we het niet dan zoeken we het uit voor u!

iPad POS Inspiration - TabletSolution.nl

Bescherming- waterdichte, stootvaste hoezen en cases

Tabletsolution is tevens specialist in beschermende cases voor iPad en Tablets. In ons assortiment o.a Griffin Survivor, Otterbox Defender, aXtion Pro, Tough-Pac, Andres Aishell.

cropped-handstrap4.jpg

Lees ook onze weblog met foto’s!